Școala și elevii cooperează: Consiliul Elevilor

vineri, 21 octombrie 2022

Carnavalul TOAMNEI

 

     Când natura ajunge în amurgul pârguit al anului, când în faţa ochilor ni se desfăşoară un tablou mirific, în care culorile se luptă pentru supremaţie, nu poţi să nu aduci un omagiu toamnei. Frumuseţile şi bogăţiile pe care ni le oferă natura, în acest superb anotimp, trezesc în noi impulsul creativ.

      Frumosul din natură, manifestat în culori și forme sonore are o influență binefăcătoare asupra copiilor. Trebuie să-i învățăm să observe și să se apropie cu emoție de acest spectacol sublim al naturii, astfel încât rațiunea să armonizeze cu sensibilitatea.


    Doamnele învățătoare ale Școlii Gimnaziale ”Nicolae Vlad” Pucheni au organizat proiectul „Carnavalul Toamnei”, care a avut ca scop sensibilizarea copiilor în fața frumuseților naturii, astfel încât să fie capabili să aprecieze frumosul și viața. Pe parcursul proiectului s-au derulat mai multe activități: „Toamna în cântec și poezie”, „Toamna în culori”, „Expoziție de lucrări”, „Cămara cu bunătăți”.
Evenimentul a găzduit şi o expoziţie de produse de toamnă, în cadrul căreia au fost cuprinse lucrări din legume şi fructe realizate de elevi.
















Un comentariu: