Școala și elevii cooperează: Consiliul Elevilor

sâmbătă, 16 septembrie 2023

Let's Do It, Romania!

 

     Lets Do It, România! a revenit și anul acesta cu o nouă ediție de Ziua de Curățenie Națională care a avut loc astăzi, 16 septembrie, alături de alte 191 de țări care au aceeași misiune: o lume cu mai puține deșeuri.

     Această activitate a reprezentat, asemenea anilor din urmă, prilejul perfect pentru a demonstra încă o dată că nu putem rămâne indiferenți la neglijența sau chiar lipsa de educație a unora dintre semenii noștri. Avem obligația de a conştientiza răul pe care îl putem face mediului în care trăim și implicit nouă prin simpla ”neglijență” de a arunca la întâmplare chiar şi un simplu ambalaj.

    În ciuda vremii nu tocmai prietenoase, dar cu multă voie bună, după ce au primit instrucțiuni, dar și cele necesare, precum saci și mănuși, 20 de elevi inimoși ai Școlii Gimnaziale ”Nicolae Vlad” Pucheni, îndrumați de doamna director și cadrele didactice, au trecut la treabă.

   Astfel, prin lucru în echipă, dorință şi determinare, am reuşit să oferim localității noastre „o gură de aer curat” şi să reducem cantitatea deşeurilor. De asemenea, prin activitatea noastră, credem cu tărie în puterea exemplului şi facem un apel la spiritul civic al fiecăruia dintre locuitorii acestei comune.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu