Școala și elevii cooperează: Consiliul Elevilor

vineri, 17 noiembrie 2023

Săptămâna Educației Globale

 

 În perioada 13-19 noiembrie 2023 se desfășoară Săptămâna Educației Globale, sub motto-ul „Pace pentru planetă. O planetă a păcii”.

     În acest context, elevii Școlii Gimnaziale ”Nicolae Vlad” Pucheni au desfășurat diverse activități educative: dezbateri, discuții, realizarea unor postere, expoziție de desene, mesaje de pace de la copii, vizionare de film despre dramele războiului.

     În cadrul acestor activităţi, elevii au conştientizat efectele războiului, au arătat că îşi doresc pace şi înțelegere între oameni / popoare și au înţeles că doar prin transformarea conflictelor în nonviolenţă putem face o lume mai bună.

    Această săptămână le-a dat ocazia elevilor să consolideze valori și atitudini precum prietenia, armonia, sprijinul, bunătatea în rândul grupului din care fac parte și să desfășoare activități cu un puternic impact emoțional, având în vedere contextul actual în care se află întreaga planetă și evenimentele ce au loc în vecinătatea țării noastre.

    Copiii și-au exprimat la unison dorința ca toată lumea să trăiască într-o lume sigură, în armonie, uniune și pace, fără războaie. 











































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu