Școala și elevii cooperează: Consiliul Elevilor

sâmbătă, 21 septembrie 2024

Ziua Națională a Curățeniei

 

      În centrul comunei Pucheni a avut loc în această dimineață debutul activității de curățenie națională „Let’s Do It, Romania!”. Este a XI-a ediție a Zilei de curățenie națională, 21 septembrie 2024, ediție care promovează „O țară mai curată, pentru că natura se sufocă sub deșeuri”.

     Elevii Școlii Gimnaziale ”Nicolae Vlad” Pucheni, însoțiți de cadrele didactice, s-au alăturat campaniei „Let's Do It, România“! și au ecologizat centrul comunei Pucheni și câteva străzi adiacente. 

     Iată rezultatele intervenției: comportamente responsabile ale elevilor, atitudine și implicare față de mediul înconjurător, mormane de saci cu deșeuri și tot ce-a putut scăpa mâna iresponsabilă a omului, spațiu igienizat, bucurie. Bucuria unei activități împreună, a unui timp pentru și în natură, pentru și prin muncă, cu noi și despre noi. Felicitări pentru elevii și profesorii implicați, pentru susținătorii proiectului și pentru această inițiativă. Sperăm ca prin acțiunea noastră să oferim un bun exemplu locuitorilor comunei Pucheni!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu