Școala și elevii cooperează: Consiliul Elevilor

joi, 9 iunie 2022

Serbarea sfârșitului de an școlar 2021-2022

     Cântec, flori si bucurie! 
Acestea au fost veșmintele în care s-a îmbrăcat școala noastră joi, 9 iunie, cu ocazia înmânării premiilor celor mai merituoși elevi.

Ca la fiecare serbare de final de an școlar, și la aceasta ne-au încercat diverse emoții: nostalgie, gândindu-ne la momentele petrecute împreună de-a lungul anului școlar ce tocmai s-a încheiat, tristețea despărțirii temporare de colegi și profesori, dar și bucuria vacanței mari și a oportunităților ce ne stau înainte.

Serbarea aceasta a abundat în momente artistice care mai de care mai deosebite:

Programul artistic a început cu o șezătoare populară pregătită de elevii claselor I-IV, coordonați de doamnele învățătoare Delia Constantin, Eana Anca și Mădălina Nistor.








Apoi, pe scenă a urcat grupul vocal „Flori de munte” și solistul vocal Voica Elena-Rebeca, coordonați de prof. Diana Margalina.


Ultima parte a spectacolului a aparținut formației de dansuri populare ”Datina”, îndrumată de frații Petrișor Mihaiu (coordonator) și Vasilică Mihaiu (acompaniament).



În final, a sosit și clipa în care cei mai vrednici elevi și-au văzut recompensată munca depusă pe parcursul anului școlar. Și cum, cât vedeai cu ochii, erau numai capete-ncoronate, e lesne de înțeles bucuria părinților și, mai ales, a dascălilor, că munca de un an a îmbrăcat straie așa de reușite. După ce fiecare școlar, împodobit cu flori ca împărații cu lauri odinioară, și-a primit diploma și premiul special, a zâmbit șăgalnic la poză.












Felicitări!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu